De economische strop om de nek van de vrouw die haar relatie zou willen verbreken

Jarenlang hebben sommige vrouwen zichzelf in hun relatie weggecijferd voor de (te) ambitieuze levenspartner en/of de opgroeiende kinderen. Ze hebben weinig tijd of geen gelegenheid gekregen om zichzelf te ontwikkelen. Ook het ontbreken van recente werkervaring kan een groot probleem zijn.

Mocht de relatie met hun partner ooit (onverwachts) eindigen, dan is het dikwijls erg moeilijk om financiële onafhankelijkheid te bereiken.

Het volkomen financieel afhankelijk zijn van hun partner voelt niet goed. En zeker als deze partner ze laat voelen ze financieel in de tang te hebben.

Deze vaak toch (heel) ongelukkige vrouwen zie ik steeds meer verschijnen in mijn kantoor. Ze zien door ons concept Hybride Ondernemen weer perspectief op de korte – en middellange termijn.

Ook het veilige idee dat ons concept Hybride Ondernemen in het nu, maar ook straks in de toekomst, meer financiële vrijheid gaat geven, spreekt hen erg aan. Want iedere 24 maanden kan de gebruiker van dit concept er voor kiezen ons zonder enige verplichting te verlaten of met het concept door te gaan.

Hybride Ondernemen helpt de ondernemende vrouw economische onafhankelijkheid te creëren en daardoor haar leven weer in eigen handen te nemen.

Als zij getrouwd is in gemeenschap van goederen, met huwelijkse voorwaarden met een slecht verrekenbeding of met een samenlevingscontract, dan kan het heel erg handig zijn dat ze een Hybride Onderneming heeft in plaats van een eenmanszaak of een VOF.

Laat de nieuwe Hybride Onderneming de omzet ontvangen die door jou is gerealiseerd en laat deze jou een bij de omstandigheden passend salaris betalen. Lees deze laatste regel nog een keertje en denk eens goed na, wat dit voor je kan betekenen: laat de nieuwe werkgever de gerealiseerde omzet ontvangen en je een passend salaris betalen. Het overige nog niet betaalde salaris komt in een later stadium ook naar je toe.

Het wordt daarmee relatief eenvoudiger om een hypotheek of een lening te verkrijgen, waardoor je sneller uit de relatie zou kunnen stappen. Of dat je sneller een goedkoper of desgewenst een duurder huurhuis zou kunnen bemachtigen.

Ik zie dat veel hoger opgeleide vrouwen via een uitzendbureau of payroll-servicebureau gaan werken. De lager tot hoger opgeleide vrouwen beginnen uit nood een alternatief geneeskundige praktijk, een kapsalon of een webshop, in de vorm van een eenmanszaak, in de hoop dat dit straks de financiële escape gaat geven.

Als je van plan bent om je partner te verlaten en minder kwetsbaar wilt zijn en je loopt met plannen rond om een onderneming te starten, of (nog mooier) je hebt al een onderneming, kom dan eens vrijblijvend praten en luisteren wat er nog meer voor oplossingen zijn.

Oplossingen die je zeker niet vindt op het internet of bij een Kamer van Koophandel. Als je wilt weten wie ik ben, klik dan hier op.

Als je hier op klikt, kun je mij een bericht sturen voor het maken van een afspraak op mijn kantoor. Het eerste gesprek, duur ca. 2 uur is gratis. Geen verplichtingen.