Startende ondernemers met een uitkering kunnen slecht rekenen.

Iedere keer verbaas ik me weer, over de startende ondernemers die vanuit een uitkering hun bedrijf willen opstarten. Vrijwel allemaal kunnen ze slecht rekenen. Ze gaan op “zekerheid”, stel je voor, dat je op een andere wijze je uitkering kwijt raakt. 

Ze maken vaak een deal met het UWV, waarbij ze fors gekort worden op hun uitkering. Tijdens de opstartperiode of achteraf. Ook de periode van een half jaar is meestal onvoldoende om een rendabele onderneming op te bouwen. Je kunt dat vooraf moeilijk inschatten. Zeker als je nog nooit ondernomen hebt.

De 50-plussers met een eenmanszaak kunnen bij een 36-urige week ook geen gebruik maken van de mobiliteitsbonus, klik hier. Zonde van deze 21.000 euro die ze laten liggen.

Met het concept Hybride Ondernemen kun je jezelf al honderden euro’s per maand besparen op de inhouding van je uitkering. Daarnaast kun je onbeperkt blijven ondernemen, terwijl je uitkering ernaast blijft doorlopen. De investering in Hybride Ondernemen levert meer op, dan het kost.

Voor meer informatie , klik hier.