The MentaFiscalist adviseert de ZZP-er en freelancer de iPhone app van Exact Online

Exact heeft een gratis iPhone app gelanceerd. Deze app stelt mijn klanten in staat om de laatste informatie over hun bedrijf op te roepen.

De financiële cockpit van de Exact Online iPhone app biedt inzicht in de gegevens over de omzet, kosten en het financiële resultaat in een bepaalde periode. Er kan steeds een vergelijking worden gemaakt met een eerdere periode, waardoor direct duidelijk is hoe de onderneming presteert.

Handige mogelijkheden zoals ‘Scan en Herken’ en de relatiemodule.

Andere mogelijkheden zijn ‘Scan & Herken’ en de relatiemodule. Dankzij ‘Scan & Herken’ kan een ondernemer bijvoorbeeld een foto van een bonnetje maken met de iPhone. Dit bonnetje wordt vervolgens verwerkt binnen Exact Online en de gegevens worden automatisch ingeboekt. Het is zo niet langer nodig om deze later handmatig in het systeem in te voeren.

De relatiemodule bevat de contactgegevens van klanten, partners en leveranciers, waardoor alle benodigde informatie centraal terug te vinden is. Alle contacten zijn direct vanuit de app te bellen. Verder geeft de Exact Online iPhone app inzicht in de betalingsstatus waardoor een ondernemer weet waar hij aan toe is voor hij bij een klant binnenstapt.

De Exact Online iPhone app is gratis beschikbaar in de App Store. Om gebruik te kunnen maken van de app is een Exact Online abonnement nodig. Kijk voor meer informatie op www.exactonline.nl.