The MentaFiscalist bezoekt Open Coffee Krimpenerwaard in Bergambacht

Uit nieuwsgierigheid ben ik toch ook maar eens naar de Open Coffee Krimpenerwaard gegaan. Het werd gehouden in restaurant Barolo, Hof ter Bergen 21, 2861 DR Bergambacht. Ik zocht me rot waar ik moest zijn. Mijn navigatiesysteem in mijn auto kende dit adres niet. Ik bleef er langs rijden. Maar de aanhouder wint.

De locatie maakte veel goed: een keurig restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of diner, maar waar je ook heel goed heen kunt gaan voor het vieren van een feestje, een vrijdagmiddagborrel of een huwelijksfeest, alles is daar mogelijk.

Sponsors van deze Open Coffee waren Van Riessen Advocaten uit Gouda en Randstad uitzendbureau uit Schoonhoven. Niet iedere Open Coffee werkt met sponsors die de koffie betalen. Wel leuk en attent. Helaas moest ik nu van de heerlijke beschikbare cupcakes afblijven door mijn strenge Atkins-dieet met beperkt koolhydraten. :-(

Ik heb leuke en leerzame gesprekken gehad met de charmante Yvonne Ketting-Schiesser, die werkzaam is voor het bedrijf Artemide en haar nieuwe bedrijf IEF in licht en interieur ontwerp en begeleiding, wat ze samen doet met Jeanette van der Wulp die helaas niet aanwezig was. Misschien de volgende keer?

Ik zag een dame staan met prachtige groene ogen, we kenden elkaar van gezicht, maar we wisten even niet meer waarvan? Het is Sandy Metten van Flexibility. Ze is zeer ervaren en gedreven in het bemiddelen van personeel. Later in ons gesprek kwamen we er achter dat we zakelijke buren waren op het Hollandsch Diep in Capelle aan den IJssel. Sandy was daar toentertijd vestigingsmanager bij Unique uitzendbureau. Nu werkt ze als zelfstandige. Een zeer goed besluit. Alleen jammer dat ze geen gebruik maakt van mijn concept Hybride Ondernemen. :-)

Op iedere Open Coffee kom ik weer een power dame tegen met een zeer hoog energieniveau, dit keer was het Solange de Groot, recruiter van tandheelkundige specialisten. Ook een charmante, maar een directe dame die weet waar ze mee bezig is en grenzen weet te stellen. Daarnaast is ze voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundig Assisterenden.

Heel kort heb ik gesproken met de zeer ervaren fotograaf Rob Glastra uit Schoonhoven die sinds 1973 in de fotografie zit. En nog korter met Loek van der Kolk van het Ondernemersklankbord, maar dat komt de volgende keer wel weer. Een erg leuke Open Coffee. Ook hier een relaxte sfeer. Voor herhaling vatbaar.