The MentaFiscalist naar de Open Coffee in Bodegraven

Naar aanleiding van mijn vorige bezoek 14 april jl. van een Open Coffee in Slot Assumburg te Heemskerk, heb ik besloten meerdere Open Coffees te gaan bezoeken in de Randstad. Gewoon eens kijken hoe de sfeer ergens anders is en proberen interessante mensen te ontmoeten. De tweede die ik gisteren heb bezocht was de Open Coffee in Bodegraven, in het AC Restaurant naast de McDonalds’s Bodegraven.

Toen ik binnenkwam, rond 09:15 uur, dacht ik, oh nee….., dat gaat saai worden, omdat ik de Open Coffee van Heemskerk als referentiekader had. Achterin het zelfbedieningsrestaurant stonden 2 tot 3 koffietafels in de lengte tegen elkaar geplaatst met 4 tot 5 aanwezigen. Het voelde in eerste instantie een beetje kaal en saai aan. Na 10 minuten had ik mijn draai al gevonden. Later stroomden meerdere mensen binnen. De gezelligheid maak je toch zelf met behulp van je gesprekspartners. Er waren ca. 14 mensen aanwezig.

Ik heb daar kortere en langere gesprekken gehad met de vriendelijke en charmante dames: Stieneke Baas van Baas Coaching & Training uit Bodegraven, Marianne Keeris van Wildlife Presents uit Reeuwijk en Linda Janssens van We4U Movie Projects uit Bodegraven. Drie powervrouwen die hun business aan het promoten waren onder het genot van een bakkie koffie. Erg leuk en leerzaam.

Uiteraard ook gesproken met de aanwezige heren: Bert Kok van Administratiekantoor Anbeko uit Bodegraven, Rene Springintveld FFP van Your Financials, Marcel Binken van WWWEBZ uit Waddinxveen en helaas maar heel even kennis gemaakt met John Bouwmans van Afspraak-is-Afspraak uit Bodegraven, die ik een volgende keer hoop te spreken, net als alle andere aanwezigen waar ik nu niet aan toe kwam. Want ja, wat is nu 2 uur? Veel te weinig tijd voor de spraakwaterval die ik nu eenmaal ben. :-)

Geen spijt van dit bezoek gehad. Morgen naar de Open Coffee in Gouda.