The MentaFiscalist naar de Open Coffee in Gouda

Gisteren nog de Open Coffee in Bodegraven bezocht. Vandaag ben ik naar de Open Coffee in Gouda geweest. In de Spieringstraat 113. Wauw….,  wat een fantastische en een gezellige bezoekruimte. Een droom om hier te mogen werken en leven. Gewoon om jaloers op te zijn. Het is in de privéwoning van het ondernemers-echtpaar Ramon Hagedoorn van Bijeffect en Miranda van Elswijk van Mei Communicatie.

Direct bij binnenkomst voel je je welkom. Gratis koffie en koekjes. Wat een gastvrijheid. Grandioos. Ik schat dat er meer dan 30 mensen aanwezig waren. Netwerken in andermans woonhuis, dit heb ik nog niet meegemaakt in mijn 17 jaar ondernemerschap. Ramon en Miranda, mijn complimenten.

Een lang en een bijzonder gesprek gehad met Maarten Dullens van Fondament Communicatie uit Gouda en daarna met Marcel Oerlemans van Compass Creations. Beiden hebben ervaring in de (duurzame) bouw, Maarten in de communicatie en Marcel meer de technische kant. Daarnaast bouwt Marcel ook Joomla websites.

Later nog even met Karin van Hofwegen van OptimaalGewicht uit Gouda gesproken, die gelukkig niet kritisch mijn 117 kg schoon aan de haak en mijn McDonaldsverslaving aan de kaak stelde. Mijn pijnplek. (of niet?) Ze was samen met Maaike Kruijsen, een jonge ondernemer op het gebied van Coaching, Counseling en Mayak-Reiki behandelingen. Maaike geeft ook lezingen over ADHD. Super spontane meiden.

Hier blijf ik zeker terugkomen. Al was het alleen maar voor de koekjes. :-)