The MentaFiscalist raadt de ZZP’er dit boek van Marja van der Ende aan: ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’

Wilt u zelfstandig ondernemen, maar heeft u last van onzekerheid? Faalangst? Verlegenheid? Perfectionisme? Raakt u al geblokkeerd bij de gedachten aan het zetten van de eerste stappen naar de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de boekhouder of de bank?

Dit boek helpt u te ontdekken wat de functies van uw blokkades zijn en hoe u deze blokkades kunt doorbreken met behulp van simpele ontladingsoefeningen. Is het mogelijk om te genieten van uw onzekerheid, irritaties, machteloosheid, minderwaardigheidsgevoel en al die gedragsuitingen die zichtbaar worden op het pad naar zelfstandig ondernemerschap? Misschien kunt u zich dat op dit moment nog niet voorstellen, maar het antwoord is: ja! Met behulp van de visies MultiKracht® en Professioneel Hobbyen kunt ook u ontdekken hoe.

Vrij en blij zelfstandig ondernemen betekent niet alleen dat u dit als doel voor ogen heeft, maar ook dat u ieder klein stapje op de weg ernaartoe bewust kunt beleven. Alles wat u meemaakt en heeft meegemaakt, krijgt een plekje in uw eigen rugzak aan kwaliteiten en is inzetbaar in de toekomst van uw eigen onderneming. Met alles wat in uw rugzak zit, kunt u een mooi bestaan opbouwen als zelfstandig professional.

Deze titel is ook leverbaar als e-book voor de iPad, klik hier voor meer informatie.

Het boek is verkrijgbaar via www.gopher.nl (ook in e-book versie) en elke Nederlandse en Vlaamse boekhandel. De prijs is € 17,50 en het ISBN nummer is 9789051797886.