The MentaFiscalist raadt iedere verstandige ZZP’er en freelancer de antwoordservice Business Square aan

The MentaFiscalist is altijd op zoek naar aantrekkelijke diensten en producten van derden die ZZP’ers en freelancers kunnen helpen en ondersteunen tegen een redelijke prijs. Onze leverancier Business Square is een absolute aanrader. Hier de website naar deze antwoordservice die je klanten persoonlijk benadert.

Ik praat hier uit eigen ervaring. Met onze bedrijven en inmiddels met meer dan vijftig bedrijven van onze klanten, laten wij sinds april 2006 al onze telefoongesprekken via het bedrijf van Yolanda van der Arend lopen. Hier kun je geen telefoniste voor aannemen. Ieder telefoongesprek wordt snel via de e-mail met een gespreksnotitie aan ons gemeld. Alles komt via de e-mail op mijn iPhone binnen maar ook bij mijn collega’s en klanten. Ideaal. Je wordt niet meer geleefd door de inkomende gesprekken. Je bepaalt zelf wanneer het jou schikt om terug te bellen.

Twee van mijn beste besluiten in 17 jaar ondernemerschap: het uitzetten van mijn voicemail op mijn GSM en de dienstverlening van Business Square die ik ben aangegaan, inmiddels alweer 8 jaar met plezier en met meer rust op onze kantoren in Capelle aan den IJssel.

Je eigen telefoniste zit altijd voor je klaar om je telefoontjes professioneel en vriendelijk te beantwoorden. Je betaalt alleen wanneer je haar nodig hebt.

Ideaal voor:

  • Zakelijke besprekingen
  • Paramedische praktijken
  • Lunchafspraken
  • Directie vergaderingen
  • Vakanties
  • Gewoon even relaxen

Je beschikt al over een eigen telefoniste vanaf 10,00 euro per maand! En je bent van je zolderkamer imago af als je een ZZP’er of een freelancer bent.