The MentaFiscalist tipt de ZZP’ers en freelancers met het Central Business Center International (CBCI) te Reeuwijk

The MentaFiscalist is altijd op zoek naar aantrekkelijke dienstverleners die ZZP’ers en freelancers kunnen helpen en ondersteunen tegen een redelijke prijs. Het Central Business Center International (CBCI) in Reeuwijk lijkt mij een aanrader.

CBCI is een nieuw concept in Nederland dat nieuwe en buitenlandse ondernemingen kan ondersteunen met het opstarten van een bedrijf. Omdat het opstarten van een bedrijf vaak al veel kosten met zich meebrengt, bieden zij een postadres aan, zodat men privé en werk gescheiden kan houden.

Verder bieden zij de gelegenheid telefonisch bereikbaar te blijven voor het bedrijf. Hun centrale zal de telefoon beantwoorden en berichten aannemen die elke dag bij afsluiting naar het e-mail adres van de ondernemer zullen worden gestuurd. Zo wordt gegarandeerd dat alle klanten van CBCI, gedurende kantooruren, te woord worden gestaan.

Zij bieden een KvK postadres waardoor werk en privé gescheiden kunnen blijven en eventuele postpakketten altijd in ontvangst genomen kunnen worden! Ook de professionele uitstraling van CBCI is hier een belangrijk kenmerk! Telefoonservice zodat men geen oproep meer misloopt! Opslag van goederen is ook mogelijk! Daarnaast zijn er vergaderzalen en leslokalen voor een sollicitatie, bespreking, cursus of les met airco, WiFi en zonlicht!

Gezamenlijke acties ter promotie van bedrijven, netwerkavonden, leads zoeken en nog veel meer! Voor deze avonden is er altijd voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar!

Wouter van der Kort en Marco Hillen zijn beiden student aan de Universiteit van Leiden en tevens jonge ondernemers en de initiatiefnemers. The MentaFiscalist is zeer gecharmeerd van deze dienstverlening.