The MentaFiscalist verwijst ZZP’ers en freelancers naar 050Legal voor juridische hulp

The MentaFiscalist is altijd op zoek naar aantrekkelijke diensten van derden die ZZP’ers en freelancers kunnen helpen en ondersteunen tegen een redelijke prijs. Het juridische adviesbureau 050Legal is zo’n aanrader. Hier hun website

050Legal is een juridisch adviesbureau en heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van juridische diensten aan ZZP’ers, freelancers en het midden- en kleinbedrijf. 050Legal onderscheidt zich van andere juridische adviesbureaus door haar no-nonsense mentaliteit en zeer scherpe prijzen voor juridisch advies. De laagdrempeligheid, het gedegen juridisch advies én de lage kosten zijn de kernwaarden van 050Legal.

Wacht niet te lang met het inwinnen van hun juridisch advies en neem vrijblijvend contact op met 050Legal. Soms is één brief of gesprek voor een jurist van 050Legal al genoeg om een vervelende situatie op te lossen. Ook als er nog geen conflict is, maar wel iets mis dreigt te gaan, kan het zeer verstandig zijn om specialistisch advies in te winnen van hun deskundige juristen. Voorkomen is immers beter dan genezen.