The MentaFiscalist

Rob Verburgh (1958) houdt kantoor in Capelle aan den IJssel en woont in Reeuwijk. Hij mag zichzelf inmiddels een ervaren ondernemer (sinds 1994) noemen. Rob heeft al veel MKB-ondernemers privé en zakelijk uit de brand kunnen helpen.

Rob heeft van oorsprong een technische achtergrond en heeft als ondernemer met vallen en opstaan al vele (pijnlijke) levenslessen gehad. Lessen die hij ook met anderen kan delen. Beter voorkomen dan genezen.

Hij is in 1994 als ZZP’er begonnen en kort daarna jarenlang directeur / mede-eigenaar (geweest) van meerdere bedrijven, waaronder (loon)administratiekantoren, montage- en aannemingsbedrijven, detachering-, uitzend-, projecten- en ingenieursbureaus.

Eind jaren 90 had hij ruim 150 man personeel in loondienst. En nog steeds is hij directeur/eigenaar van meerdere kleine bedrijven. Vrijwel alles in de zakelijke dienstverlening.

Daarnaast heeft hij als liefhebberij ook jarenlang particulieren gecoacht, die het even niet meer zagen zitten. Hij is een (niet meer praktiserende) Master Practitioner NLP, NEI, Hypnotherapie en Enneagramkunde.

Met behulp van Stichting Zelfstandige Professionals Nederland helpt hij met raad en daad Zelfstandige Professionals die daar behoefte aan hebben.

LinkedIn-profiel van Rob Verburgh sr. weergevenProfiel van Rob Verburgh sr. weergeven